Mooie combinatie

Perfect gecombineerd met de Koningshof

De Koningshof is een zalencentrum die d.m.v. een glazen corridor verbonden is aan de kerk. Via deze doorgang loop je direct uit de oude kerk de moderne Koningshof in. Hier zijn ook de toiletten te vinden die de bezoekers uit de kerk kunnen gebruiken. Er zijn verschillende zalen om te gebruiken voor aanvang of na afloop van de ceremonie. De foyer is een gezellige ontvangstruimte die ook gebruikt kan worden als receptieruimte tot max. 100 personen. De grote zaal is geschikt tot 200 personen. Samen met de foyer kunnen wij tot 300 gasten ontvangen. In combinatie met de kerk is dat aantal nog uit te breiden.
Ook is de Koningshof zeer geschikt als ontvangstruimte voor familie en genodigden, om gezellig samen te eten of te gebruiken als opvang voor kleine kinderen.