De Maartenskerk grenst aan het park van kasteel Huis Doorn. Dit fraaie monument staat op een prachtig landgoed en leent zich perfect als decor voor het maken van een trouwreportage. Vanaf de kerk loop je binnen enkele minuten door de oude monumentale poort het park in van Huis Doorn. Erg leuk om samen met je gasten deze wandeling te maken of een bezoekje te brengen aan het kasteel of de Oranjerie.

Huis Doorn staat bekend om de laatste bewoner van het kasteel: Keizer Wilhelm II. Deze Duitse keizer bewoonde het kasteel van 1920 tot 1941. Eenmaal binnen kan je nog steeds goed zien hoe de Keizer destijds geleefd heeft. Het interieur is nog identiek en er staat nog heel veel antiek ten toon gesteld die indertijd met treinladingen vol naar Nederland toe gekomen zijn. Het park is vele ha groot en grotendeels door de Keizer zelf aangelegd. In de voormalige garage van het kasteel is sinds 2014 het museum over de 1e wereldoorlog gevestigd.