Geweldige akoestiek in Maartenskerk!

img_1656

De Maartenskerk heeft een geweldige akoestiek. Niet alleen live muziek komt hierdoor prachtig tot uitdrukking, ook het laten horen van jouw lievelingsnummer op mp3 klinkt geweldig in deze ruimte. De geluidsapparatuur is van topkwaliteit en staat klaar om ingezet worden voor jullie mooiste moment.

Onbekende maar unieke plek

img_1627

Ook wij hebben de stelling ´trouwen doe je maar één keer´ serieus genomen, en zijn ontzettend blij dat we dit in de Maartenskerk hebben gedaan! Onze trouwdag was een fantastische beleving, mede doordat we in deze mooie kerk ons ja-woord aan elkaar hebben mogen geven.

Op voorhand hebben we een leuke rondleiding gekregen en de medewerkers van de Koningshof hadden leuke ideeën voor ons. De receptie na afloop was ook perfect verzorgd. Niemand van onze gasten kenden dit plekje, en we kregen daarom heel vaak de vraag te horen hoe we dit toch ooit gevonden hadden.

De combinatie met het park van Huis Doorn en onze feestlocatie was werkelijk uniek.
Bedankt voor alles!

trends: Snacken in de avond!

mini hamburger foto

Na een heerlijke maaltijd kan het zijn dat je gasten later op de avond weer trek krijgen. Het daarom een trend om tegen een uurtje of elf uur ook nog iets kleins uit te delen om te snacken. UIteraard niet alleen toastjes op de tafel, maar vooral kleine hapjes doen het goed. Denk hierbij aan mini-hamburgertjes, mini-pizza’s of mini-saucijzenbroodjes. Denk aan de aankleding en maak deze zo creatief mogelijk om je gasten te verassen.

Compleet verzorgd door een geweldig team

Bloemenvaasjes

Alle medewerkers van de Koningshof hebben er ongelofelijk veel zin in om van iedere bruiloft een feestje te maken. Gedreven, enthousiast en gastvrij ontvangen wij graag iedere gast die een bezoekje brengt aan de Koningshof of de Maartenskerk. Wij zijn best een beetje trots om in zo’n mooi monument te mogen werken. Wij doen er dan ook werkelijk alles aan om samen met het bruidspaar en de gasten er een onvergetelijke dag van te maken!

Pluim van tevreden bruidspaar

thumbs up!

‘Onze eerste kennismaking met de Maartenskerk was één grote verrassing. Allereerst vonden wij de kerk mooier dan dat we gedacht hadden. Mooi licht, ruim en toch intiem. Het paste precies bij onze wensen en het beeld dat wij hadden bij onze ideale kerk om in te trouwen. De ontvangst was ook heel warm. We hadden eerlijk gezegd een oude koster verwacht, maar we kregen een verre van stoffige rondleiding! Het personeel gaf ons op voorhand hele goede adviezen en dachten echt met ons mee. Op onze mooie dag zorgden ze ervoor dat alles in goede banen werd geleid. Het was allemaal perfect geregeld. Ook de catering tijdens onze receptie na afloop was helemaal af. Het was voor ons een super dag, mede dankzij de mooie kerk en alle medewerkers van de Koningshof. Bedankt voor alles!’

Janneke en Matthijs

 

Park huis Doorn geweldige fotoplek

park huis Doorn foto

De Maartenskerk grenst aan het park van kasteel Huis Doorn. Dit fraaie monument staat op een prachtig landgoed en leent zich perfect als decor voor het maken van een trouwreportage. Vanaf de kerk loop je binnen enkele minuten door de oude monumentale poort het park in van Huis Doorn. Erg leuk om samen met je gasten deze wandeling te maken of een bezoekje te brengen aan het kasteel of de Oranjerie.

Huis Doorn staat bekend om de laatste bewoner van het kasteel: Keizer Wilhelm II. Deze Duitse keizer bewoonde het kasteel van 1920 tot 1941. Eenmaal binnen kan je nog steeds goed zien hoe de Keizer destijds geleefd heeft. Het interieur is nog identiek en er staat nog heel veel antiek ten toon gesteld die indertijd met treinladingen vol naar Nederland toe gekomen zijn. Het park is vele ha groot en grotendeels door de Keizer zelf aangelegd. In de voormalige garage van het kasteel is sinds 2014 het museum over de 1e wereldoorlog gevestigd.